Unitonta

 

I Uniconta får du et komplet økonomisystem med lidt ekstra. Det vil sige, at du får økonomi, salg, indkøb og lager. Men udover det får du også et CRM, som kan tilgås fra din mobil. Plus et projekt modul, som virkelig kan optimere din forretning, hvad enten det er planlægning af dit personale eller optimering af økonomien. Det her er bare nogle af mulighederne, men der er mange flere.

 


Hvorfor købe gennem DataLinkNord?


 

Hos DataLinkNord er vores opgave at optimere og automatisere jeres processer
Vi laver skræddersyet løsninger til jeres Uniconta, hvis det er nødvendigt
Vores udviklere har ERP baggrund, og har derfor en større forståelse for opgaverne og den bedste løsning
Og vigtigst af alt – vi yder en personlig support med interesse for dit firma

 

Hos DataLinkNord er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med enten at optimere tidskrævende procedurer, eller lave dem helt automatiseret. På den måde hjælper vi vores kunder med at blive bedre rustet til fremtiden samtidig med, at vi sparer dem penge og tid.

Hos DataLinkNord er der ikke det, vi ikke kan få dit Uniconta til, og hvis vi vil noget udover det Uniconta kan, kan vi enten hjælpe jer med at integrere med nogle af alle de app’s partnere der findes, eller lave et program fra bunden, der er optimeret 100 % til jeres virksomhed. Med Uniconta bliver du så digital, som det er muligt. Alt dette sker i skyen, hvor automatisk backup er med i prisen.

 

Hvad skal du gøre?

1. Fortæl os dine krav og ønsker

2. Vi giver en tidshorisont og en pris på
en løsning til jer

 
Bliv ringet op Ring til os
 

 


Skift enkelt til Uniconta


 

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre regnskabsprogrammer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, NAV og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine stamdata med. Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Lad DataLinkNord være med i jeres rejse ind i Uniconta, et af verdens måske bedste økonomisystemer. Vi er der for jer, og kan hjælpe jer hele vejen. Fra snakken om,
hvad Uniconta kan gøre for jeres virksomhed til implementering, samt undervisning af jeres personale.

 


Hvad er Uniconta?


 

Uniconta er et komplet økonomisystem, der holder styr på økonomi, lager, projekter, kunder, emner, anlæg, produktion og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation. Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen. Selvom Uniconta er et standard regnskabsprogram, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheders løsninger.

 


Veludbygget standard værktøjskasse - med specialløsninger fra DataLinkNord


 

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, som har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse. Derfor kan I nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vi laver og skræddersyer til Uniconta. Det er nemlig et princip fra Uniconta, at udvikle en standard økonomiløsning, for det er de gode til. Og så lade os, som partner, tilbyde de rette specialløsninger omkring Uniconta, der bliver tilpasset til de enkelte brancher og funktionsområder

 

DataLinkNord

Telefon +45 96 56 19 00
DataLinkNord

Telefon +45 96 56 19 00